Το καλάθι μου

Έχετε {{ cartTotalQuantity }} προϊόν
Έχετε {{ cartTotalQuantity }} προϊόντα
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{ order.final_cost }}
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2113331635
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€

Ποιοί είμαστε

Η ιστορία των φαρμακείων μας ξεκινάει το 1978 όπου ο Μιχάλης Διγενάκης αναλαμβάνει και συνεχίζει την λειτουργία του παλαιότερου και ιστορικότερου φαρμακείου της Σαλαμίνας, του φαρμακείου Γαλέου, το οποίο λειτουργούσε  από τις αρχές του 20ου αιώνα, και στεγαζόταν, σε ένα από τα ελάχιστα, νεοκλασικά  κτίρια  αρχιτεκτονικής Ερνέστο Τσίλλερ, το οποίο ακόμα και σήμερα αποτελεί ένα σημείο αναφοράς του τόπου.

 

Ο ιδρυτής των φαρμακείων μας από νωρίς επέδειξε μια ιδιαίτερη αγάπη στις εναλλακτικές θεραπείες με αποτέλεσμα το φαρμακείο να ασχοληθεί ενεργά με την φυτοθεραπεία, βοτανοθεραπεία, ομοιοπαθητική να εξειδικευτεί σε αυτά και να αγαπηθεί από την τοπική κοινωνία για αυτή του την διαφοροποίηση. Πλέον το κεντρικό μας φαρμακείο, μετά από 30 χρόνια συνεχούς ενασχόλησης με την ομοιοπαθητική κυρίως, είναι υπερήφανο να έχει μια τεράστια ποικιλία πρώτων υλών αλλά και μοναδική τεχνογνωσία που της δίνουν την δυνατότητα να παρασκευάσει σχεδόν όλες τις πιθανές μορφές αλλά και σε όλες τις πιθανές δυναμοποιήσεις οποιοδήποτε ομοιοπαθητικό φάρμακο.

Ύστερα από 15 χρόνια έρχεται η πρώτη μεταφορά του φαρμακείου μας επί της οδού Ν. Καζαντζάκη 2 σε ιδιόκτητο κτίριο όπου θα παραμείνει μέχρι και το 2015.

 

Το 2009 ο υιός του ιδρυτή Πέτρος Διγενάκης (φαρμακοποιός) αναλαμβάνει το ιστορικότερο φαρμακείο στην περιοχή των Αμπελακίων Σαλαμίνας, το φαρμακείο Σίμου το οποίο η ιστορία του ξεκινάει επίσης από τις αρχές του 20ου αιώνα και είχε καταφέρει να αφήσει το δικό του στίγμα στην τοπική κοινωνία. Ύστερα από δυο χρόνια το 2011 το φαρμακείο  μεταφέρεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 148 για να συνεχίσει την λειτουργία του στο ίδιο κατάστημα όπου πρωτολειτούργησε από τον αρχικό ιδιοκτήτη του. Το φαρμακείο αυτό λειτουργεί ακόμα στην ίδια τοποθεσία συνεχίζοντας να προσφέρει στην τοπική κοινωνία σεβόμενο τις ίδιες αξίες και αρχές.

 

Το 2015 είναι μια χρόνια ορόσημο όπου αλλάζουν πολλά στα φαρμακεία μας. Ιδρύεται το 3ο φαρμακείο της επιχείρησης μας στην κεντρική περιοχή της Σαλαμίνας επί της οδού Λ. Σαλαμίνας 276 .

Ταυτόχρονα μεταφέρουμε και το κεντρικό μας φαρμακείο στην Λ. Φανερωμένης 80 σε έναν χώρο πραγματικό κόσμημα για τον χώρο του φαρμακείου, όπου προς τιμήν του ιδρυτή μας κατασκευάζουμε και έναν προσωπικό βοτανόκηπο μέσα στο φαρμακείο. Ακολουθώντας την φυσιολογική εξέλιξη το 2019 αναλαμβάνει την διαχείριση του κεντρικού φαρμακείου η κόρη του ιδρυτή Κελίνα Διγενάκη (φαρμακοποιός) όπου μαζί με τον Πέτρο Διγενάκη πλέον διοικούν την οικογενειακή επιχείρηση με προσήλωση στις αξίες και το όραμα του ιδρυτή .

Σήμερα μπορούμε να δηλώσουμε με υπερηφάνεια ότι έχοντας μια επιχείρηση με 3 σημεία εξυπηρέτησης αλλά και πλήρως στελεχωμένα εξειδικευμένο προσωπικό προσφέρουμε συνεχώς στην τοπική μας κοινωνία υπηρεσίες και προϊόντα υγείας στο υψηλότερο επίπεδο δημιουργώντας ανθρώπινες σχέσεις.