Το καλάθι μου

Έχετε {{ cartTotalQuantity }} προϊόν
Έχετε {{ cartTotalQuantity }} προϊόντα
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{ order.final_cost }}
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 213 090 50 72
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€

Όροι χρήσης ιστοσελίδας

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας. 

O ιστότοπος  www.digenakiscare.gr  είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης και υπηρεσιών της ομόρρυθμης εταιρείας με την επωνυμία «ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥ ΔΙΓΕΝΑΚΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» (εφεξής με τον όρο, η εταιρεία), που εδρεύει στη Σαλαμίνα, Λεωφόρος Ελευθεριου Βενιζέλου 148,18902 στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 999601752, Δ.Ο.Υ Ε Πειραιά / Αρ. ΓΕΜΗ 121825709000 ). Πριν από την είσοδό σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι Όρους και Προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας μας, που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.digenakiscare.gr

 

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε, ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι Όρους και Προϋποθέσεις, διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ανωτέρω ιστοσελίδας (www.digenakiscare.gr) διέπεται από τους Όρους και Προϋποθέσεις που θέτουμε και συνεπάγεται την εκ μέρους σας αποδοχή τους. Σε περίπτωση που διαφωνείτε με τους παρακάτω Όρους και Προϋποθέσεις, παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις των συναλλαγών, που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της. Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις των Όρων και Προϋποθέσεων, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται, ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες, τις οποίες έχετε ήδη υποβάλει.

2. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

H εταιρεία δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της (www.digenakiscare.gr), τόσο όσον αφορά τα ουσιώδη χαρακτηριστικά που κατά περίπτωση περιγράφουν κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα υπηρεσίες, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών, τυπογραφικών ή εκ παραδρομής λαθών, που έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω απρόβλεπτων διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας ή λόγω ανωτέρας βίας. Η εταιρεία δεσμεύεται επίσης και για την αλήθεια, την ακρίβεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημά της, αναφορικά με την ταυτότητα και τα στοιχεία τόσο της ίδιας της εταιρείας όσο και των προμηθευτών της.

3. ΕΥΘΥΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρεία συμμορφώνεται πλήρως με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα αναφορικά με την πώληση, καθώς και τις διατάξεις του Ν. 2251/1994 για την Προστασία των Καταναλωτών, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Η εταιρεία στο πλαίσιο των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα ενημερώνει το χρήστη με βάση τα τηρούμενα κάθε φορά στοιχεία διαθεσιμότητας ή μη, των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα αυτών. Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώσει εγκαίρως το χρήστη για τη μη διαθεσιμότητα, οπότε και στην περίπτωση αυτή δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη. Τυχόν πληρωμές για μη διαθέσιμα ή εξαντλημένα προϊόντα θα επιστρέφονται στο χρήστη χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, με τον ίδιο τρόπο που ο χρήστης επέλεξε να πληρώσει την παραγγελία του.

Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στο χρήστη από την πρόσβαση και την χρήση του περιεχομένου και των προσφερόμενων από τον ιστότοπο του ηλεκτρονικού καταστήματος υπηρεσιών της. Η εταιρεία λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την πρόσφορη λειτουργία του παρόντος δικτυακού τόπου, σε καμία περίπτωση όμως δεν εγγυάται ότι τα περιεχόμενα, οι ιστοσελίδες και οι τεχνικές διευκολύνσεις και δυνατότητες του δικτυακού τόπου θα παρέχονται ανελλιπώς και χωρίς προβλήματα, ούτε ότι ο δικτυακός τόπος ή/και οι εξυπηρετητές («servers») μέσω των οποίων συνδέεται αυτός, με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή των επισκεπτών/χρηστών, θα παρέχονται χωρίς ζημιογόνες εφαρμογές οι οποίες εγκαταστάθηκαν εν αγνοία του. Τέλος, η εταιρεία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και, ιδιαιτέρως, μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω των ιστοσελίδων της.

4. ΕΥΘΥΝΗ ΠΩΛΗΤΗ ΓΙΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ

Ο παραγωγός κάθε προϊόντος ευθύνεται για κάθε ζημία που οφείλεται σε ελάττωμα του προϊόντος του. Κάθε συμφωνία περιορισμού ή απαλλαγής του παραγωγού από την ευθύνη του είναι άκυρη. Οι αξιώσεις κατά του παραγωγού για ζημίες παραγράφονται μέσα σε μια τριετία, αφότου ο ζημιωθείς πληροφορήθηκε ή όφειλε να πληροφορηθεί τη ζημία, το ελάττωμα και την ταυτότητα του παραγωγού. Μετά από μια δεκαετία από την κυκλοφορία του συγκεκριμένου προϊόντος επέρχεται απόσβεση των δικαιωμάτων του ζημιωθέντος κατά του παραγωγού.

Ο προμηθευτής οφείλει να παρέχει στον καταναλωτή γραπτώς, στην ελληνική γλώσσα ή με σύμβολα διεθνώς καθιερωμένα, σαφείς και πλήρεις οδηγίες για την ασφαλή χρήση, διατήρηση, συντήρηση και πλήρη αξιοποίηση του προϊόντος και ενημέρωση για τους κινδύνους κατά τη χρήση και διατήρηση του.

Κάθε διαρκές καταναλωτικό αγαθό συνοδεύεται από την έγγραφη εγγύηση του κατασκευαστή του προϊόντος ή της επιχείρησης που εισήγαγε το προϊόν στην ΕΕ ή της επιχείρησης που επιθέτει στο προϊόν τα σήματα της εμφανιζόμενη ως κατασκευαστής (στο εξής «ο προμηθευτής»).

Η εταιρεία αναλαμβάνει έναντι του πελάτη όλες τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στον Αστικό Κώδικα περί ευθύνης του πωλητή. Ειδικά σε περίπτωση ελαττώματος του πωλούμενου προϊόντος, ο πελάτης δικαιούται να ζητήσει την επισκευή του χωρίς επιβάρυνση ή την αντικατάστασή του με άλλο, εκτός  και αν αυτό είναι αδύνατο ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες, να ζητήσει τη μείωση του τιμήματος και να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση της πώλησης, εκτός και αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Οι παραπάνω υποχρεώσεις δεν υπάρχουν σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από τον πελάτη ή από ανωτέρα βία. Σε κάθε περίπτωση, τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Τα ως άνω δικαιώματα δεν μεταβιβάζονται/εκχωρούνται από αγοραστή σε αγοραστή. Οι υποχρεώσεις αυτές σε κάθε περίπτωση παραγράφονται εντός διετίας από την παράδοση του προϊόντος στον πελάτη. 

5. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Η χρήση του δικτυακού τόπου www.digenakiscare.gr  πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην παρεμποδίζει την χρήση του από τρίτους. Ο κάθε επισκέπτης/χρήστης υποχρεούται να χρησιμοποιεί τον ιστότοπο της εταιρείας σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που δύνανται να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σε αυτόν (ιστότοπο) ή να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή υπηρεσιών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος  www.digenakiscare.gr.

Οι χρήστες των ιστοσελίδωv  www.digenakiscare.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου τρίτου προσώπου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνοτικές, θρησκευτικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν επιτρέπεται να μεταδοθεί σύμφωνα με τον Νόμο ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται από συμφωνίες/ρήτρες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε εμπορικό σήμα, ευρεσιτεχνία, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

6. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Οι πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας διατηρούν το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης από την εξ αποστάσεως σύμβαση αγοράς μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης παροχής υπηρεσιών (όταν πρόκειται για τέτοιου είδους σύμβαση) ή από την παράδοση των προϊόντων (όταν πρόκειται για προϊόντα).  Στην τελευταία περίπτωση:

αν πρόκειται για πολλά προϊόντα στην ίδια παραγγελία αλλά με διαφορετική ημερομηνία παράδοσης για το καθένα, η προθεσμία υπαναχώρησης εκκινεί από την παράδοση (φυσική κατοχή) στον πελάτη και του τελευταίου προϊόντος,

αν πρόκειται για αγαθό αποτελούμενο από πολλές παρτίδες ή πολλά τεμάχια, η προθεσμία υπαναχώρησης εκκινεί από την παράδοση (φυσική κατοχή) της τελευταίας παρτίδας ή του τελευταίου τεμαχίου,

αν πρόκειται για σύμβαση τακτικής παράδοσης αγαθών σε καθορισμένη χρονική περίοδο, η προθεσμία υπαναχώρησης εκκινεί από την παράδοση (φυσική κατοχή) στον πελάτη του πρώτου αγαθού.

Στην περίπτωση που το προϊόν έχει ήδη παραδοθεί, ο πελάτης οφείλει να το επιστρέψει ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρεία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους.

Η δήλωση υπαναχώρησης από τη σύμβαση ασκείται εγγράφως ή και ηλεκτρονικά με απλή επιστολή και η εταιρεία είναι υποχρεωμένη, να αποστείλει επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης υπαναχώρησης μόλις αυτή περιέλθει σε αυτήν. Στη δήλωση υπαναχώρησης θα πρέπει να αναφέρονται τα στοιχεία του παραστατικού (αριθμός, ημερομηνία, όνομα), η περιγραφή του προϊόντος για το οποίο ασκείται η υπαναχώρηση καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του υπαναχωρούντος. 

Ο καταναλωτής οφείλει να επιστρέψει το/τα προϊόν/τα εντός 14 ημερών από την ημέρα που κοινοποίησε στην εταιρεία το αίτημά του για υπαναχώρηση.

Αντίστοιχα, η εταιρεία υποχρεούται να αποδώσει στον καταναλωτή το τίμημα που εισέπραξε το πολύ μέσα σε 14 μέρες από την παραλαβή των προϊόντων.

Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, θα πραγματοποιείται με το ίδιο μέσο με το οποίο είχε γίνει η αρχική είσπραξη. Συγκεκριμένα, στην περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας ως εξής: σε περίπτωση που μέχρι την υπαναχώρηση και επιστροφή του είδους έχει καταβληθεί στην εταιρεία το τίμημα από την τράπεζα, η εταιρεία θα υποχρεούται να ενημερώσει την τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη. Η εταιρεία κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την παραπάνω σύμβαση.

Ο πελάτης ευθύνεται να αποζημιώσει την εταιρεία, αν πραγματοποίησε χρήση άλλη από την αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των προϊόντων στο διάστημα μέχρι την πάροδο της προθεσμίας της υπαναχώρησης. Η διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των προϊόντων θα πρέπει να γίνει με βάση την πληροφόρηση που παρέχεται πάνω στην εξωτερική συσκευασία κάθε προϊόντος, καθώς και τις συμπληρωματικές πληροφορίες που παρέχει η εταιρεία και πάντως χωρίς να ανοιχθεί η συσκευασία των προϊόντων και χωρίς να χρησιμοποιηθεί το προϊόν. Η εταιρεία είναι πρόθυμη να ενημερώσει τον πελάτη για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την φύση και την λειτουργία των προϊόντων παρέχοντας επιπλέον πληροφοριακό υλικό με ηλεκτρονικό ή άλλο τρόπο. Σε περίπτωση ανοίγματος της συσκευασίας, χρήσης ή και θέσης σε λειτουργία των προϊόντων η αξία τους αυτομάτως μειώνεται καθώς το προϊόν χαρακτηρίζεται ως μεταχειρισμένο και ο πελάτης οφείλει να αποζημιώσει την εταιρεία για την μείωση της αξίας του προϊόντος. Η μείωση της αξίας από το άνοιγμα της συσκευασίας και επακόλουθα από τον χαρακτηρισμό του προϊόντος ως μεταχειρισμένου εξετάζεται κατά περίπτωση και καθορίζεται από την εταιρεία. Η εταιρεία δικαιούται να συμφωνήσει με τον πελάτη την αποζημίωσή της ακόμα και με αμοιβαίο συμψηφισμό.

Σε περίπτωση που η υπαναχώρηση αφορά παροχή υπηρεσιών, ο πελάτης οφείλει να καταβάλει ένα ποσό ανάλογο προς τα παρασχεθέντα μέχρι τη δήλωση υπαναχώρησης.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή, η εταιρεία κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

Δεν δικαιούσθε υπαναχώρησης στις περιπτώσεις του άρθρου 3ιβ του ν.2251/94 και σε κάθε άλλη περίπτωση που αυτό προβλέπεται από τον νόμο ή την παρούσα σύμφωνα με το νόμο.

Εξαιρούνται του δικαιώματος υπαναχώρησης:

Παραγγελίες που έγιναν ηλεκτρονικά (online) αλλά παραλαμβάνονται και εξοφλούνται σε φυσικό κατάστημα της Εταιρείας Διγενάκης, εξαιρούνται από το δικαίωμα υπαναχώρησης καθώς δεν θεωρούνται ότι τελέστηκαν από απόσταση

Επιστροφές επίσης δεν γίνονται σε προϊόντα για τα οποία η εταιρεία πραγματοποιεί ειδική παραγγελία για λογαριασμό πελάτη κατόπιν προκαταβολής ή ολικής εξόφλησης και τα οποία δεν ανήκουν στο κατάλογο προϊόντων της εταιρίας.

7. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των χρηστών διέπεται από τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την ισχύουσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (hyperlink) της εταιρείας.
 

8.  ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΤΡΙΤΩΝ

Η εταιρεία δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, τη λειτουργία, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστοτόπων (websites) και ιστοσελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω συνδέσμων (links), hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Επομένως, για οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν παρουσιαστεί κατά τη χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθύνεται απευθείας στους αντίστοιχους ιστοτόπους και ιστοσελίδες, οι οποίοι και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η παροχή των συνδέσμων στο ηλεκτρονικό κατάστημα γίνεται για λόγους διευκόλυνσης του χρήστη και η εταιρία σε καμία περίπτωση δεν ελέγχει, δεν εγκρίνει, δεν αποδέχεται και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο του κάθε συνδέσμου.

9. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

[Σημαντική Πληροφορία: Σύμφωνα με το άρθρο 69 παρ. 2 Ν.4446/2016  (ΦΕΚ: Α240-22.12.2016), σας ενημερώνουμε ότι, για αγορές λιανικής άνω των 500 ευρώ δεν επιτρέπεται η εξόφληση με μετρητά. Η εξόφληση θα πραγματοποιείται υποχρεωτικά με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή άλλου μέσου ηλεκτρονικής πληρωμής.]

Η εταιρεία παρέχει τις παρακάτω δυνατότητες για την εξόφληση των παραγγελιών:

Α. Αντικαταβολή

Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης παραγγελίας με μετρητά, είτε στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών, είτε στον υπάλληλο της εταιρείας, υπό την προϋπόθεση ότι η παραγγελία δεν ξεπερνά το ποσό των 500 ευρώ.

Η εξόφληση με αντικαταβολή επιβαρύνεται με το ποσό του 1,90 ευρώ το οποίο αντιστοιχεί στα έξοδα αντικαταβολής και δεν είναι δυνατή για παραγγελίες που αποστέλλονται εκτός Ελλάδος καθώς επίσης και για παραγγελίες στις οποίες έχει επιλεγεί η αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών.

Β. Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα

Για την εξόφληση παραγγελίας με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ζητείται ο αριθμός της κάρτας, η ημερομηνία λήξης, το ονοματεπώνυμο κατόχου και ο τριψήφιος αριθμός ασφαλείας (CVV/CVC/CVV2).

Η εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν διατηρεί στοιχεία τραπεζικών καρτών. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει την εξόφληση παραγγελίας με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, τότε αυτόματα μεταφέρεται σε ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον υπό την ευθύνη της Τράπεζας Eurobank EFG όπου και καταχωρεί τα στοιχεία της κάρτας του.

Β.1. Δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας

Υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης παραγγελίας με δόσεις αποκλειστικά με χρήση πιστωτικής κάρτας Visa ή Mastercard και υπό την προϋπόθεση ότι το ποσό της παραγγελίας υπερβαίνει τα 60,00 ευρώ. 

Η έκδοση αποδείξεων ή τιμολόγιων που θα εξοφλούνται με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας θα γίνεται απαραίτητα στα στοιχεία του κατόχου της κάρτας. Σε αντίθετη περίπτωση η ολοκλήρωση - αποστολή της παραγγελίας δεν θα είναι δυνατή.

Β.2.  Όροι πληρωμής με πιστωτική κάρτα

Στην περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει την εξόφληση της παραγγελίας του με χρήση πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να συμμορφώνεται με τους παρακάτω όρους:

Να είναι παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας και να φέρει αστυνομική ταυτότητά. Δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας από το φυσικό κατάστημα της εταιρείας, ο πελάτης θα πρέπει να φέρει μαζί του την πιστωτική κάρτα και την αστυνομική ταυτότητά του.

Σε περίπτωση υποβολής παραγγελίας για λογαριασμό επιχείρησης θα πρέπει η πληρωμή να πραγματοποιείται με εταιρική πιστωτική κάρτα στην οποία να αναγράφεται το όνομα του παραλαβόντος.

Γ. Τραπεζική κατάθεση

Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης παραγγελίας με απ' ευθείας τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω  τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρεί η εταιρεία: 

Η τραπεζική προμήθεια και τα έξοδα εμβάσματος βαρύνουν αποκλειστικά τον καταθέτη.

EUROBANK

IBAN: GR7502601960000350200253686

BIC: ERBKGRAAXXX

Πειραιώς 

GR3101721880005188045955971

Εθνική 

GR7601101850000018544043948

Alpha Bank 

GR1101401800180002330004895

Στην περίπτωση αυτή,  η παραγγελία θα εκτελεστεί αφού η εταιρεία λάβει γνώση για την κατάθεση των χρημάτων.  

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του, ο πελάτης με την πραγματοποίηση της κατάθεσης, θα πρέπει να αποστείλει στην εταιρεία μέσω e-mail στην διεύθυνση : orders@digenakicare.gr ,  το αποδεικτικό κατάθεσης με το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό παραγγελίας του.

Η κατάθεση των χρημάτων θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός τριών εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα.

Χρεώσεις εκτός Ελλάδος

Για τις εκτός Ελλάδος αποστολές δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Τα έξοδα για την αγορά και την μεταφορά των προϊόντων και τη μεταφορά τους στο εξωτερικό πρέπει να εξοφληθούν προκαταβολικά  με πιστωτική κάρτα,  ή να έχει προηγηθεί κατάθεση εμβάσματος σε λογαριασμό τουwww.digenakiscare.gr.

Οι αποστολές σε προορισμούς εκτός της ελληνικής επικράτειας, ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας, επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο των Ελληνικών Ταχυδρομείων (www.elta.gr ) και εξαρτώνται από το βάρος του δέματος αποστολής και τη χώρα προορισμού.  

10. ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Α. Αποστολή μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών (courier)

Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινά επεξεργάζονται μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες και η εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επιδοθούν το συντομότερο στην συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).  Ισχύει, εάν όλα τα προϊόντα της παραγγελίας βρίσκονται διαθέσιμα στον ίδιο αποθηκευτικό χώρο και εφόσον δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι ανωτέρας βίας πχ. ακραία καιρικά φαινόμενα, απαγόρευση κυκλοφορίας, απεργίες, πανδημίες και άλλα.

Με την αποστολή της παραγγελίας ο πελάτης θα λαμβάνει ένα e-mail επιβεβαίωσης και αποστολής παραγγελίας, το οποίο περιέχει τον αριθμό αποστολής (tracking number) με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία. 

Η παραγγελία θα παραδοθεί στην ACS Courier, ο πελάτης μπορεί να ελέγχει την εξέλιξη της παραγγελίας στην ιστοσελίδα της ACS Courier, https://www.acscourier.net/ εισάγοντας τον αριθμό αποστολής ή τηλεφωνικά με την ACS  στο +30 210 81 90 000 και 801 500 1111 (από σταθερό). 

Χρόνοι Παράδοσης:

Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης των παραγγελιών είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες για όλη την Ελλάδα (Εργάσιμες Ημέρες : Δευτέρα έως Παρασκευή).

(Οι τρέχουσες δυσκολίες ελεύθερης μετακίνησης και υπερφόρτωσης των μεταφορικών εταιριών λόγω της πανδημίας του COVID-19, είναι ενδεχόμενο να προκαλέσουν καθυστερήσεις στις αποστολές και παραδόσεις των online παραγγελιών 2 έως 4 επιπλέον ημέρες από τους παραπάνω εκτιμώμενους χρόνους παράδοσης.)

Οι χρόνοι παράδοσης είναι μόνο ενδεικτικοί και η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, π.χ. ακραία καιρικά φαινόμενα, απαγόρευση κυκλοφορίας, απεργίες, πανδημίες και άλλα. 

 Μεταφορικά Έξοδα:

1. Για παραγγελίες αξίας άνω των 49 ευρώ, και έως  2 κιλά βάρος,  η αποστολή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Η δωρεάν αποστολή καλύπτει τη μεταφορά της παραγγελίας μέχρι τη διεύθυνση αποστολής που δηλώνετε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας, εκτός εάν η περιοχή που καταχωρείται θεωρείται δυσπρόσιτη με βάση τον κατάλογο της ACS Courier. 

Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης θα πρέπει να παραλάβει την παραγγελία από το πλησιέστερο κατάστημα της ACS Courier ή να επιβαρυνθεί τα έξοδα της ACS που ενδέχεται να υπάρχουν για την μεταφορά της στο χώρο του.

2. Για παραγγελίες αξίας έως και 49 ευρώ και έως 2 κιλά βάρος, η αποστολή με Courier επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 2,00 ευρώ.  Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει πρόσθετη επιβάρυνση 0,80 €.

Εάν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη με βάση τον κατάλογο της ACS θα πρέπει να παραλάβετε από το κοντινότερο κατάστημα της ACS ή να επιβαρυνθείτε τα έξοδα της ACS που ενδέχεται να υπάρχουν για να μεταφέρει την παραγγελία σας στο χώρο σας.

Σε περίπτωση επιλογής αντικαταβολής, η επιβάρυνση είναι 1,90 ευρώ. (ισχύει για αγορές μέχρι 500,00 ευρώ). 

Σε κάθε περίπτωση, η παραλαβή από το e-shop digenakis είναι δωρεάν.

Β. Αποστολή με τη μέθοδο express delivery

Η υπηρεσία αυτή αφορά συγκεκριμένα προϊόντα και όχι όλη τη ποικιλία προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος.
• Τα προϊόντα αυτά θα τα βρείτε με ειδική σήμανση μέσα στο digenakiscare.gr. (άμεσα διαθέσιμο)
• Αν στην παραγγελία έχετε συμπεριλάβει και προϊόντα που δεν έχουν την σήμανση "express παραδοση" τότε η παραγγελία δεν θα 
μπορέσει να αποσταλεί σαν express αλλά με "standard delivery".
• Εάν πάλι επιθυμείτε η παραγγελία σας να αποσταλεί σε δύο μέρη γιατί κάποια προϊόντα τα θέλετε άμεσα (με την αντίστοιχη χρέωση) αυτό 
μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο       21 3090 5072.

Για παραγγελίες έως 5kg με προϊόντα που φέρουν τη σήμανση Εxpress έχετε τη δυνατότητα αυθημερόν παραλαβής
εντός 3 ωρών περίπου με χρέωση 3 € χωρίς επιπλέον επιβάρυνση αντικαταβολής!

ΠΡΟΣΟΧΗ:
1) ΟΙ EXPRESS ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
2) ΕΠΙΛΟΓΗ EXPRESS ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 13:59
3) ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13:59 ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
4) ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΓΙΕΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ EXPRESS DELIVERY
5) Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΩΝ
ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ κ.λπ.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα κατόπιν ενημέρωσης του πελάτη να μην προβεί σε παράδοση του προϊόντος εντός του τρίωρου ως αυτό υπολογίζεται με βάση την καταχώρηση της παραγγελίας. Θα προχωρήσει δε σε παράδοση της παραγγελίας εντός της ίδιας μέρας.

Στις παραπάνω περιπτώσεις η παράδοση της παραγγελίας, πραγματοποιείται στο ισόγειο, στην είσοδο του κτιρίου-οικίας (εφόσον η περιοχή αποστολής δεν είναι δυσπρόσιτη).

Γ. Παραλαβή από το e-shop digenakis

Παρέχεται η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας από το φυσικό κατάστημα της εταιρείας επί της οδού Λεωφορος Ελευθερίου Βενιζέλου, αριθ.  148. Με την επιλογή παραλαβής της παραγγελίας από το e-shop digenakis, ο πελάτης θα ενημερώνεται ηλεκτρονικά (μέσω e-mail) ή/και τηλεφωνικά στον αριθμό επικοινωνίας που έχει καταχωρήσει,  από το τμήμα διεκπεραίωσης παραγγελιών προκειμένου να προσέλθει για την παραλαβή της παραγγελίας. Ο χρόνος παραλαβής από το e-shop κυμαίνεται από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες. 

11. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: 

«Η παραγγελία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!

Στο e-mail που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας, σας έχει αποσταλεί ένα αυτοματοποιημένο e-mail με όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας, που υπήρχαν στην προηγούμενη σελίδα (παρακαλούμε ελέγξτε το e-mail σας). Αν δεν βρείτε το σχετικό e-mail παρακαλούμε ελέγξτε τον κάδο με την ανεπιθύμητη αλληλογραφία (spam).»

Σε περίπτωση που εκ μέρους του πελάτη έχει επιλεγεί η αποστολή της παραγγελίας με courier, μόλις η παραγγελία παραδοθεί στη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) θα αποσταλεί και τρίτο e-mail, στο οποίο θα αναγράφεται ο αριθμός αποστολής (tracking number) προκειμένου να δύναται ο πελάτης να παρακολουθήσει τη διαδρομή της παραγγελίας του.

12. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακυρώσεις παραγγελιών μπορούν να γίνουν πριν την παράδοση εκ μέρους της εταιρείας των εμπορευμάτων στις εταιρίες μεταφορών και σε καμία περίπτωση μετά την αποστολή της σχετικής Επιβεβαίωσης Αποστολής Παραγγελίας.

Για ακυρώσεις παραγγελιών, εφόσον αυτές δεν έχουν ήδη αποσταλεί,  ο πελάτης μπορεί να επικοινωνεί με την εταιρεία τηλεφωνικά στο 2104672101 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-17:00) και μέσω e-mail : στο info@digenakiscare.gr ,  αναφέροντας το Ονοματεπώνυμο και τον αριθμό της παραγγελίας του.

Στην περίπτωση εκπρόθεσμης ακύρωσης παραγγελίας, ο πελάτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να καταβάλει στην εταιρεία το αντίστοιχο ποσό με το οποίο επιβαρύνθηκε κατά την παράδοση των εμπορευμάτων στο πρακτορείο μεταφορών.

* Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση καθώς και για την ασφαλέστερη μεταφορά της παραγγελίας στον χώρο του πελάτη, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει μονομερώς τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας. 

13. ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Οι συμβάσεις μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος  www.digenakiscare.gr  διέπονται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως από τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν ζητήματα που αφορούν το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις εξ αποστάσεως συμβάσεις πώλησης και την προστασία του καταναλωτή. Αν ο χρήστης επιλέξει να αποκτήσει πρόσβαση στον ιστότοπο από άλλη χώρα, έχει την ευθύνη να ακολουθήσει τους Νόμους της χώρας αυτής.

Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει και η οποία πηγάζει από τη συμβατική σχέση μεταξύ εταιρείας και πελάτη, κατά τόπο αρμόδια για την επίλυσή της είναι τα καθ'  ύλην αρμόδια δικαστήρια του Πειραιά.

Για την εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς, ο πελάτης μπορεί να απευθύνεται στους αρμόδιους φορείς εξωδικαστικής διευθέτησης καταναλωτικών διαφορών, π.χ.:

στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (Πλ. Κάνιγγος, 10181, Αθήνα, www.efpolis.gr, τηλ.: 1520, φαξ: 210 3843549),

στον Συνήγορο του Καταναλωτή (www.synigoroskatanaloti.gr, Λ. Αλεξάνδρας 144, 114 71, Αθήνα, τηλ.: 210 6460734, φαξ: 210 6460414),

στις Επιτροπές Φιλικού Διακανονισμού καταναλωτικών διαφορών (άρθρο 11 του ν.2251/1994) που εδρεύουν στους κατά τόπους Δήμους της χώρας.

Επιπλέον, σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών (Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο Πελάτης έχει πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα και διαμένει στην Ε.Ε., μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο, : https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show  για εξωδικαστική διευθέτηση της διαφοράς. Ο πιστοποιημένος για τον σκοπό αυτό Φορέας Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ) είναι το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας (ECC GREECE), Λεωφ. Αλεξάνδρας αρ. 144, 11 471, Αθήνα, +30 2106460284, +30 2106460784,  info@eccgreece.gr. Ο πελάτης μπορεί να επικοινωνεί με τον ως άνω φορέα προκειμένου να τον καθοδηγήσει καθ’ όλη τη διαδικασία υποβολής και διεκπεραίωσης της καταγγελίας του. 

Η προστασία που παρέχει ο Νόμος στις συμβάσεις εξ αποστάσεως, όπως και οι παρόντες όροι, υπογραμμίζεται ότι εφαρμόζονται στις συναλλαγές μόνο με φυσικά πρόσωπα, τα οποία συναλλάσσονται για λόγους που δεν εμπίπτουν στην εμπορική, βιοτεχνική, επιχειρηματική ή ελευθέρα επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Στην περίπτωση που τμήμα της σύμβασης πώλησης σύμφωνα με τους παρόντες Όρους κηρυχθεί άκυρο ή ανεφάρμοστο με απόφαση δικαστηρίου, η υπόλοιπη σύμβαση θα εξακολουθεί να ισχύει.

Η εταιρεία δύναται να συνάψει συμφωνία για την ανάθεση των υποχρεώσεών της σε τρίτο, κατάλληλο πρόσωπο της επιλογής της. Αντίθετα, ο πελάτης δεν δικαιούται να εκχωρήσει ή να μεταβιβάσει τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις του. 

Όλες οι κοινοποιήσεις πρέπει να πραγματοποιούνται εγγράφως (διά χειρός, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, fax ή επιστολή μέσω ταχυδρομείου πρώτης κατηγορίας, η οποία θα θεωρείται παραδοθείσα 48 ώρες μετά την ταχυδρόμησή της).

 Οι παρόντες Όροι επέχουν θέση πληροφόρησης του άρθρου 3β του Νόμου 2451/1994.

Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Στην «ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥ ΔΙΓΕΝΑΚΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» (εφεξής με τον όρο «η εταιρεία», «η εταιρεία μας», «εμείς», «εμάς») αναγνωρίζουμε ότι η διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων σας είναι ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα. Έχουμε αναπτύξει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα προκειμένου να σας εξηγήσουμε τις πρακτικές μας σχετικά με τη διασφάλιση των πληροφοριών που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας (https://www.digenakiscare.gr), αλλά και τις πρακτικές μας σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς κατά την εκ μέρους σας χρήση των υπηρεσιών μας.


Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων και να τσεκάρετε την επιλογή «Συμφωνώ» όπου σας ζητηθεί, μόνον εάν κατανοείτε και συμφωνείτε με τους επιμέρους όρους της.


Παρακαλούμε να διαβάζετε ανά τακτά διαστήματα την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα δεδομένα σας.

 

1. Υπεύθυνος Επεξεργασίας - Στοιχεία επικοινωνίας


O ιστότοπος  www.digenakiscar.gr  είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης και υπηρεσιών της ομόρρυθμης εταιρείας με την επωνυμία «ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥ ΔΙΓΕΝΑΚΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» (εφεξής με τον όρο, η εταιρεία), που εδρεύει στη Σαλαμίνα, Λεωφόρος Ελευθεριου Βενιζέλου 148,18902 στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 999601752, Δ.Ο.Υ Ε Πειραιά / Αρ. ΓΕΜΗ 121825709000 ).  και εκπροσωπείται νόμιμα, είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε από εσάς.


Για γενικές πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)  info@digenakiscare.gr , τηλεφωνικά στο: 2104672101 ή αποστέλλοντας ταχυδρομική επιστολή στην παραπάνω διεύθυνση.

 

2. Πρόσβαση στα δεδομένα σας


Μόνο οι αρμόδιοι υπάλληλοι της εταιρείας μας έχουν πρόσβαση κατά περίπτωση στα προσωπικά σας δεδομένα. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον σκοπό που αναφέρεται κάθε φορά και οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν ή πωληθούν σε τρίτα πρόσωπα για άλλους μη σχετικούς σκοπούς.


Για ορισμένες επεξεργασίες συνεργαζόμαστε με τρίτες εταιρείες, προς τις οποίες διαβιβάζουμε κάποια από τα δεδομένα σας ή οι ίδιες έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας μέσω της ιστοσελίδας μας. Αυτό γίνεται μόνο για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Θα βρείτε ποιοι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα κατά περίπτωση και για ορισμένες επεξεργασίες, όπως αυτές αναλύονται κατωτέρω.


Συγκεκριμένα, για την δημιουργία και διαχείριση του διαδικτυακού μας marketing μέσω google adwords, google analytics, αλλά και γενικά για τη λήψη συμβουλών διαδικτυακής διαφήμισης, συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Generation Y. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Generation Y εδώ.

 

3. Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς


Στις περισσότερες περιπτώσεις συλλέγουμε δεδομένα απ’ ευθείας από εσάς μέσω τις ιστοσελίδας μας. Δεδομένα συλλέγονται:

Με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας

Με την ολοκλήρωση παραγγελίας κάποιου προϊόντος μέσω της ιστοσελίδας μας

Σε τυχόν επικοινωνία σας μαζί μας (μέσω των παραπάνω αναφερόμενων τρόπων) για οποιοδήποτε ζήτημα (π.χ. παροχή πληροφοριών σχετικά με παραγγελία σε εξέλιξη, επίλυση ζητημάτων που τυχόν προέκυψαν κατά τη συνεργασία μας κ.α.).


Υπάρχουν ωστόσο περιπτώσεις στις οποίες συλλέγουμε εμείς τις πληροφορίες (π.χ. με τη χρήση cookies προς διευκόλυνση της πλοήγησής σας και κατανόηση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας).


Η αλήθεια και ακρίβεια των δεδομένων που μας παρέχετε είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Ο χρήστης της ιστοσελίδας μας είναι υπεύθυνος για την ανακρίβεια ή το αναληθές των εν λόγω δεδομένων καθώς επίσης και για τις ζημιές που ενδέχεται να προκληθούν. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τις σχέσεις με τον εν λόγω χρήστη για τους ανωτέρω λόγους.


Ο σκοπός και η περιγραφή των δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν επεξεργασία των δεδομένων σας αναλύονται παρακάτω:

 

Α. Πλοήγηση στην Ιστοσελίδα


Κατά την είσοδο στην ιστοσελίδα μας αποστέλλονται αυτόματα από τον φυλλομετρητή τερματικού (browser) που χρησιμοποιείτε στον διαμετακομιστή της ιστοσελίδας μας και χωρίς δική σας ενέργεια τα εξής:
 

η διεύθυνση IP της συσκευής με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο η οποία υπέβαλε το αίτημα σύνδεσης με την ιστοσελίδα μας, 

η ημερομηνία και η ώρα της πρόσβασης,

το όνομα και η διεύθυνση ιστοσελίδας (URL) του αρχείου που ζητήθηκε,

η ιστοσελίδα από την οποία πραγματοποιήθηκε η πρόσβαση (referrer-URL),

ο φυλλομετρητής (browser) που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας που έχει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, καθώς και το όνομα του παρόχου πρόσβασης (access provider).


Όλα τα ανωτέρω αποθηκεύονται προσωρινά για την διεκπεραίωση της συνεδρίας σε ένα αρχείο καταγραφής (log file) και στη συνέχεια διαγράφονται αυτόματα. 


Η συλλογή των πληροφοριών που αφορούν τη σύνδεσή σας πραγματοποιείται προκειμένου να εξασφαλίζουμε την ορθή δημιουργία σύνδεσης, να εγγυάται η απρόσκοπτη και άνετη χρήση της ιστοσελίδας μας καθώς και για λόγους αξιολόγησης της ασφάλειας και της σταθερότητας του συστήματος.


Η νόμιμη βάση επεξεργασίας των δεδομένων αυτών είναι το άρθρο 6 παρ. 1 περ. στ’ του ΓΚΠΔ, το οποίο μας επιτρέπει να επεξεργαζόμαστε δεδομένα, όταν αυτό είναι απαραίτητο για την εξασφάλιση των έννομων συμφερόντων μας.

 

Β. Δημιουργία προσωπικού λογαριασμού στην ιστοσελίδα μας


Σκοπός συλλογής των προσωπικών σας πληροφοριών είναι να σας παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες και τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε τον λογαριασμό σας. Κατά την εγγραφή σας ως χρήστη, θα μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή το ιστορικό των αγορών σας και να έχετε αποθηκευμένα τα στοιχεία σας για κάθε νέα αγορά που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.


Νόμιμη βάση επεξεργασίας στην περίπτωση αυτή είναι η εκ μέρους σας συναίνεσή σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 περ. α’ του ΓΚΠΔ.


Για την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας και εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να μας παράσχετε στοιχεία επικοινωνίας, δηλαδή το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνσή σας και τον ταχυδρομικό σας κώδικα, το e-mail σας, το τηλέφωνό σας.


Εφόσον πραγματοποιήσετε μια αγορά θα επεξεργαστούμε τα ακόλουθα δεδομένα:
 

ιστορικό αγορών


Θα χρησιμοποιήσουμε τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο διατηρείτε τον λογαριασμό σας ή έως πέντε χρόνια, οπότε θα ζητήσουμε εκ νέου τη συγκατάθεσή σας, εκτός εάν πρόκειται για στοιχεία που διατηρούμε για διαφορετική αιτία (π.χ. διατήρηση λεπτομερειών ολοκληρωμένης αγοράς για φορολογικούς λόγους).


Έχετε το δικαίωμα να τερματίσετε τον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή. Στην περίπτωση αυτή οι προσωπικές σας πληροφορίες θα διαγραφούν, με εξαίρεση τις περιπτώσεις κατά τις οποίες θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που απαιτείται από τις φορολογικές αρχές ή υπάρχουν εκκρεμότητες ή/και δικαστικές διενέξεις μεταξύ μας απορρέουσες από σύμβαση πώλησης.

 

Γ. Πραγματοποίηση αγορών online ή από το φυσικό κατάστημά μας


Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε για να εκτελέσουμε και να ολοκληρώσουμε την πώληση προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας μας. Επίσης, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας ενημερώνουμε σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας σας ή για τυχόν επιστροφές προϊόντων. Περαιτέρω, θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για να ελέγξουμε τις πληρωμές σας, αλλά και για να διαχειριστούμε παράπονα και θέματα εγγύησης σχετικά με τα προϊόντα που έχετε αγοράσει.


Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων ή υπηρεσιών κατ’ ευθείαν από το φυσικό μας κατάστημα δεν καταχωρούμε τα στοιχεία σας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις που ζητάτε την έκδοση τιμολογίου. Σε αυτή την περίπτωση, καταχωρούνται μόνο όσα στοιχεία είναι απαραίτητα για την έκδοση του φορολογικού παραστατικού. 


Νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι το άρθρο 6 παρ. 1 περ. β’ του ΓΚΠΔ , καθώς η συλλογή των πληροφοριών πραγματοποιείται με σκοπό την εκτέλεση σύμβασης πώλησης.


Εφόσον πραγματοποιείτε αγορές μέσω διαδικτύου, θα διαχειριστούμε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων,:

1. Δεδομένα επικοινωνίας, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, email, τηλέφωνο
 

Ιστορικό παραγγελιών.
 

2. Εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης της ιστοσελίδας μας, θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά στοιχεία που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή σας.


Εφόσον πραγματοποιείτε αγορές μέσω του φυσικού μας καταστήματος, δεν διατηρούμε στοιχεία του πελάτη, εκτός εάν αυτός αιτηθεί την έκδοση τιμολογίου. Στην περίπτωση αυτή, επεξεργαζόμαστε επωνυμία, ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ., έδρα και επάγγελμα.


Φορολογικά στοιχεία και παραστατικά θα διατηρούνται από την εταιρεία μας για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) ετών, για εκπλήρωση φορολογικών υποχρεώσεων.

 

Δ. Cookies


Τα cookies είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που αποστέλλονται στον υπολογιστή σας, το κινητό σας τηλέφωνο ή άλλες συσκευές όταν επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα και χρησιμεύουν στο να αναγνωρίζουν τη συσκευή σας σε τυχόν επόμενες επισκέψεις. Αυτοί οι τύποι αρχείων επιτελούν διάφορες λειτουργίες, όπως να απομνημονεύουν τις προτιμήσεις σας και τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, να συμβάλλουν στη βελτίωση της πλοήγησής σας στην ιστοσελίδα και να προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι οι διαφημίσεις ή προσφορές που βλέπετε στο διαδίκτυο άπτονται των ενδιαφερόντων σας.


Τα cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών, ούτε στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποτρέψετε την εγκατάσταση νέων cookies ή να διαγράψετε υφιστάμενα ακολουθείστε την διαδικασία που περιγράφετε αναλυτικά κατωτέρω.


Σας υπενθυμίζουμε, όμως, ότι η απενεργοποίηση των cookies περιήγησης ή των λειτουργικών cookies μπορεί να εμποδίσει την ιστοσελίδα μας να λειτουργήσει σωστά και/ή να περιορίσει τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

 

Κατηγορίες Cookies


H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί διάφορες κατηγορίες cookies που είτε εγκαθίστανται και διαχειρίζονται από την εταιρεία μας είτε εγκαθίστανται και διαχειρίζονται από τρίτους σύμφωνα με τη δική τους πολιτική απορρήτου και ανεξάρτητα από τον έλεγχό μας, καθώς και παρόμοιες τεχνολογίες, με διαφορετικές λειτουργίες η κάθε μία.


Σας συνιστούμε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας ώστε να μην αποθηκεύονται cookies στον υπολογιστή σας χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας.


Χρησιμοποιούμε τις ακόλουθες κατηγορίες cookies:
 

Cookies Περιήγησης (Αναγκαία Cookies): Αυτά τα cookies επιτρέπουν στην ιστοσελίδα μας να λειτουργεί σωστά. Εάν είστε εγγεγραμμένοι χρήστες αυτά τα cookies σας αναγνωρίζουν επιτρέποντας την πρόσβασή σας στις υπηρεσίες που προσφέρονται στους εγγεγραμμένους μας χρήστες. Τα cookies περιήγησης είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
 

Λειτουργικά Cookies: Αυτά τα cookies επιτρέπουν στην ιστοσελίδα μας να σας αναγνωρίζει κάθε φορά που την επισκέπτεστε. Εάν έχετε προσθέσει προϊόντα στο Καλάθι σας και κλείσατε τα tabs του browser και όχι την σελίδα χωρίς να ολοκληρώσετε την αγορά σας και χωρίς να αφαιρέσετε τα προϊόντα από το Καλάθι σας, αυτά τα cookies σας επιτρέπουν να συνεχίσετε τις αγορές σας την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας (εντός περιορισμένης χρονικής περιόδου) βρίσκοντας τα επιλεγμένα σας προϊόντα στο Καλάθι σας. Τα λειτουργικά cookies δεν είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της ιστοσελίδας, αλλά βελτιώνουν την ποιότητα της περιήγησης σε αυτήν.
 

Cookies Ανάλυσης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για τη συλλογή δεδομένων σε ανώνυμη και συγκεντρωτική μορφή και για τη διεξαγωγή στατιστικών αναλύσεων σχετικών με τους τρόπους περιήγησης της ιστοσελίδας μας από τους χρήστες. Η Εταιρεία μας επεξεργάζεται τα αποτελέσματα αυτών των αναλύσεων ανώνυμα και αποκλειστικά για στατιστικούς λόγους.
 

Διαφημιστικά Cookies: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία προφίλ των χρηστών με σκοπό την αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων με βάση τις προτιμήσεις τους κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην ιστοσελίδα μας ή για τη βελτίωση της περιήγησής τους: κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στην ιστοσελίδα μας αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να σας δείξουμε προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν ή παρόμοια προϊόντα με αυτά που έχετε ήδη δει.


Μπορείτε να εμποδίσετε την εγκατάσταση των cookies που καταγράφουν τις παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας μέσω της αντίστοιχης ρύθμισης του προγράμματος φυλλομετρητή (browser) σας. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, μπορεί να μην είναι δυνατή η χρήση όλων των λειτουργιών της ιστοσελίδας μας.


Σκοπός συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων μέσω των cookies είναι η ανάλυση της συμπεριφοράς χρήσης κατά την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας. Η αξιολόγηση της συμπεριφοράς χρήσης περιλαμβάνει ειδικότερα τους τομείς της ιστοσελίδας που επισκέπτεστε και ποιους συνδέσμους ενεργοποιείτε εκεί.


Νόμιμη βάση για την επεξεργασία αυτή είναι το έννομο συμφέρον μας βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 περ. στ’ του ΓΚΠΔ. Εφόσον έχετε παράσχει τη σχετική σας συγκατάθεση (π.χ. για τη λήψη ενημερωτικών ηλεκτρονικών δελτίων) ως νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι η συγκατάθεσή σας βάσει του άρθρου 6 παρ.  1 περ. α ΓΚΠΔ. Η επεξεργασία των δεδομένων των υφιστάμενων πελατών για διαφημιστικούς σκοπούς της εταιρείας μας εκλαμβάνεται ως έννομο συμφέρον της εταιρείας μας.

Ε. Ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας

                        

Θα λάβουμε τις απαιτούμενες προφυλάξεις σε τεχνικό και οργανωτικό επίπεδο για να αποτρέψουμε την απώλεια, την κακή χρήση η την αλλοίωση των προσωπικών σας δεδομένων.

Θα αποθηκεύσουμε όλα τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε στους ασφαλείς (προστατευμένους με κωδικό- και τείχος προστασίας) διακομιστές.

Όλες οι ηλεκτρονικές χρηματικές συναλλαγές που διενεργούνται στον ιστότοπο μας προστατεύονται από την τεχνολογία κρυπτογράφησης μας.

Αποδέχεστε ότι η μετάδοση πληροφοριών στο διαδίκτυο είναι εγγενώς μη ασφαλής και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που διακινούνται μέσω διαδικτύου.

Είστε υπεύθυνοι να διατηρήσετε εμπιστευτικό τον κωδικού που χρησιμοποιείτε, δεν θα σας ζητήσουμε τον κωδικό σας (παρά μόνο όταν συνδέεστε στον ιστότοπο μας).

 

ΣΤ. Online Marketing και διαφήμιση


Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα digenakiscare.gr χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Google Analytics προκειμένου να συλλέξουμε αρχεία καταγραφής (log files) και λεπτομέρειες σχετικά με την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.


Τα στοιχεία αυτά είναι:

 

η διεύθυνση IP της συσκευής με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο η οποία υπέβαλε το αίτημα για πρόσβαση στον ιστότοπο, 

η ημερομηνία και η ώρα της πρόσβασης,

το όνομα και η διεύθυνση (URL) του αρχείου που ζητήθηκε,

η ιστοσελίδα/εφαρμογή μέσω της οποίας κατέστη δυνατή η πρόσβαση (referrer-URL),

ο φυλλομετρητής (browser) που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας που έχει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, καθώς και το όνομα του παρόχου πρόσβασης (access provider) στον διαμετακομιστή της ιστοσελίδας μας  και αποθηκεύονται σε ένα αρχείο καταγραφής (log file).

το λειτουργικό σύστημα της φορητής συσκευής σας, εάν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας μέσω φορητής συσκευής, το είδος της καθώς και τις ρυθμίσεις της

τον ανακατευθύνοντα ιστότοπο (ο δικτυακός τόπος που σας οδήγησε στο δικό μας)

ενέργειες που πραγματοποιείτε στην ιστοσελίδα μας (π.χ. ενότητες που επισκέπτεστε κατά την περιήγησή σας σε αυτήν)


Ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες για την ακριβή τοποθεσία της φορητής συσκευής σας με χρήση γεωγραφικού εντοπισμού και τεχνολογιών όπως το GPS (παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού), το wi-fi (ασύρματο τοπικό δίκτυο), το Bluetooth ή την εγγύτητά σας σε τοποθεσία κυψέλης (cell tower proximity). Η πλειονότητα των φορητών συσκευών και των φυλλομετρητών (browsers), σας παρέχουν τη δυνατότητα να ανακαλέσετε την άδεια που μας παραχωρήσατε για τη συλλογή των εν λόγω πληροφοριών, με χρήση των ρυθμίσεων της συσκευής ή του ίδιου του φυλλομετρητή (browser) σας.


Όλες οι ανωτέρω πληροφορίες επεξεργάζονται κατά τρόπο που δεν επιτρέπει την ταυτοποίηση σας (ανωνυμοποιημένες).


Τα ανωτέρω δεδομένα αποθηκεύονται για λόγους μάρκετινγκ για χρονικό διάστημα 5 ετών  και στη συνέχεια διαγράφονται αυτόματα. Τα δεδομένα γεωεντοπισμού διαγράφονται τη στιγμή που διακόπτετε τη χρήση της ιστοσελίδας μας.

 

Ζ. Επικοινωνία - Υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών 


Σε κάθε επικοινωνία σας με το κατάστημά μας, είτε για γενικές ερωτήσεις σχετικά με την εταιρεία μας είτε για διευκρινήσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες που μας δίνετε προκειμένου να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας.


Νόμιμη βάση για την ανωτέρω επεξεργασία είναι το άρθρο 6 παρ. 1 περ.  στ’  του ΓΚΠΔ, δηλαδή το έννομο συμφέρον της εταιρείας μας.


Οι πληροφορίες που συλλέγουμε περιορίζονται αποκλειστικά σε εκείνες που είναι απαραίτητες προκειμένου να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας· το ονοματεπώνυμο σας, ο αριθμός τηλεφώνου σας και το e-mail σας, καθώς και το περιεχόμενο των επιστολών ή e-mails που μας έχετε αποστείλει. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές για να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας και διατηρούμε σε αρχείο την επικοινωνία μας μαζί σας για χρονικό διάστημα έξι μηνών από την τελευταία σας επικοινωνία μαζί μας.

 

4. Διαβίβαση δεδομένων σε τρίτα μέρη


Τα προσωπικά σας δεδομένα διαβιβάζονται σε τρίτα μέρη, μόνο για την παροχή των παραπάνω υπηρεσιών σε εσάς. Ειδικότερα:


Για την πραγματοποίηση αγορών από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πληρώνετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Η ιστοσελίδα μας σε καμία περίπτωση δεν αποθηκεύει δεδομένα πιστωτικών - χρεωστικών καρτών, τα οποία πληκτρολογείτε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας. Συγκεκριμένα, πριν την έγκριση οποιασδήποτε συναλλαγής, μεταφέρεστε μέσω σε ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον που χρησιμοποιεί τεχνολογία εκκαθάρισης πιστωτικών καρτών υπό την ευθύνη της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας που πληκτρολογείτε δεν είναι ορατά και δεν χρησιμοποιούνται από εμάς.


Στην περίπτωση που επιλέξετε την εξόφληση της παραγγελίας σας μέσω PayPal, η πληρωμή σας υπόκειται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις της PayPal. Το ίδιο ισχύει και για τα ζητήματα των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει η εταιρεία αυτή δυνάμει της σχετικής σύμβασης που έχετε αποδεχτεί κατά την εγγραφή σας στη συγκεκριμένη υπηρεσία.


Τέλος, για την αποστολή των προϊόντων συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ταχυμεταφορών με την επωνυμία «ACS ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με διακριτικό τίτλο “ACS Μ.Α.Ε.Ε.”.


Στις εταιρείες αυτές διαβιβάζουμε αποκλειστικά τα δεδομένα που απαιτούνται για την αποστολή και παράδοση των παραγγελιών που έχετε πραγματοποιήσει, σε εσάς.


Για την δημιουργία και διαχείριση του διαδικτυακού μας marketing μέσω google adwords, google analytics, αλλά και γενικά για τη λήψη συμβουλών διαδικτυακής διαφήμισης, συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Generation Y, η οποία έχει πρόσβαση στις ανωτέρω αναλυθείσες πληροφορίες σας απευθείας μέσω της ιστοσελίδας μας.

 

Διατηρείτε το δικαίωμα εναντίωσης κατά της επεξεργασίας δεδομένων για τους αναφερθέντες σκοπούς, το οποίο και μπορείτε να προβάλετε ανά πάσα στιγμή, χωρίς κανένα κόστος και με ισχύ για το μέλλον, επικοινωνώντας μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας της παραγράφου 1.

 

5. Σύνδεσμοι σε άλλες ιστοσελίδες


Η ιστοσελίδα μας περιέχει συνδέσμους από και προς ιστοσελίδες συνεργατών μας, διαφημιστών και άλλων τρίτων μερών, που δεν καλύπτονται από την παρούσα Πολιτική. Σας ενθαρρύνουμε να ανατρέξετε πρώτα την πολιτική απορρήτου προσωπικών δεδομένων στις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε, πριν εισάγετε προσωπικά σας δεδομένα σε αυτές.

 

6. Τα δικαιώματά σας


Ανεξάρτητα από το σκοπό ή τη νομική βάση επί της οποίας επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, διατηρείτε τα ακόλουθα  δικαιώματα:


Δικαίωμα ενημέρωσης: Διατηρείτε το δικαίωμα να ενημερώνεστε σαφώς, με διαφάνεια και με τρόπο κατανοητό για το πώς  χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και για τα δικαιώματά σας σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία τους.


Δικαίωμα πρόσβασης:  Διατηρείτε το δικαίωμα να αιτηθείτε ανά πάσα στιγμή να σας ενημερώσουμε εάν επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας. Αν πράγματι επεξεργαζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των δεδομένων σας που τηρούμε, αν αυτά διαβιβάζονται σε ποια τρίτα μέρη και ποια είναι αυτά, το χρονικό διάστημα για το οποίο τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματα σας, όπως το δικαίωμα διόρθωσης, διαγραφής δεδομένων, περιορισμού της επεξεργασίας και υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.


Δικαίωμα διόρθωσης: Στην περίπτωση που διαπιστώσετε ότι υπάρχει κάποιο λάθος στα δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλετε αίτηση προκειμένου να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση του ονόματός σας ή ενημέρωση σχετικά με τυχόν αλλαγή διεύθυνσης). Να σημειωθεί ότι οι εγγεγραμμένοι χρήστες της ιστοσελίδας μας μπορούν να τροποποιούν τις πληροφορίες που μας παρέχουν ανατρέχοντας στην αντίστοιχη ενότητα της ιστοσελίδας μας. Σε κάθε περίπτωση, με την εκ μέρους σας παροχή των προσωπικών σας πληροφοριών σε εμάς, εγγυάστε σχετικά με την αλήθεια και ακρίβειά τους και συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε για οποιαδήποτε τροποποίησή τους. Την αποκλειστική ευθύνη για τυχόν απώλειες ή ζημίες οποιασδήποτε φύσης που προκλήθηκαν στην ιστοσελίδα μας ή σε οποιονδήποτε τρίτο, λόγω συμπλήρωσης εσφαλμένων, ανακριβών ή ελλιπών πληροφοριών στα έντυπα εγγραφής, φέρει ο χρήστης. Παρακαλούμε να παρέχετε μόνο τα δικά σας προσωπικά δεδομένα, και όχι δεδομένα τρίτων.


Δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη: Οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσετε μπορείτε να αιτηθείτε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας.


Ωστόσο, το δικαίωμά σας αυτό πιθανόν να μην είναι δυνατόν να ικανοποιηθεί εάν:

 

Yπάρχει εκκρεμής διαφορά ή δικαστική διένεξη με την εταιρεία μας.

Η αγορά που έχετε πραγματοποιήσει δεν έχει ακόμα αποσταλεί.

Έχετε οφειλές προς την εταιρεία μας.

Πρόκειται για φορολογικά δεδομένα τα οποία η εταιρεία υποχρεούται να διατηρεί για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) ετών.


Δικαίωμα μεταφοράς: Μπορείτε να μας ζητήσετε να σας αποστείλουμε σε αναγνώσιμη μορφή τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει ή να τα διαβιβάσουμε σε τρίτο πρόσωπο ή υπεύθυνο επεξεργασίας που θα μας υποδείξετε.


Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Διατηρείτε το δικαίωμα να αιτηθείτε τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.


Δικαίωμα εναντίωσης:  Όπως σας αναφέρουμε και παραπάνω, μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας ή να άρετε τη συγκατάθεση που μας έχετε παράσχει. Στην περίπτωση αυτή, θα σταματήσουμε άμεσα την επεξεργασία των δεδομένων σας, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας.

 

7. Δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα


Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων, αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Στην Ελλάδα η αρμόδια εποπτική αρχή είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Διεύθυνση: Κηφισίας 1-3, Αθήνα / www.dpa.gr,  τηλ. 210-6475600).

 

8. Τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα


Στην περίπτωση που προβούμε σε τροποποίηση της παρούσας Πολιτικής, θα φροντίσουμε να το δημοσιεύσουμε σε εμφανές σημείο της ιστοσελίδας μας.


Για οποιοδήποτε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να απευθύνεστε, στο τηλέφωνο 21 3090 5072 ή στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  info@digenakiscare.gr  με θέμα «Προσωπικά Δεδομένα».

Ημερομηνία ενημέρωσης : 07/06/2021