Το καλάθι μου

Έχετε {{ cartTotalQuantity }} προϊόν
Έχετε {{ cartTotalQuantity }} προϊόντα
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{ order.final_cost }}
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2113331635
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€
Πώς να κάψεις εύκολα και γρήγορα το κοιλιακό λίπος

Πώς να κάψεις εύκολα και γρήγορα το κοιλιακό λίπος

Ακόμη κι αν κάποιος γυμνάζεται εντατικά και τρώει ισορροπημένα μπορεί να δυσκολεύεται να εξαφανίσει το λίπος στην κοιλιά. Παρακάτω παρουσιάζουμε κάποιες απλές συμβουλές που μπορεί να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις την επίπεδη κοιλιά που ονειρεύεσαι. 

Άφθονη πρωτεΐνη

Η πιο εύκολη αλλαγή που μπορείς να κάνεις στη διατροφή σου για να χάσεις λίπος από την κοιλιά είναι να τρως αρκετή πρωτεΐνη, καθώς η αύξηση της πρόσληψης αυτής αυξάνει τον κορεσμό. Επομένως, η αύξηση του κορεσμού μπορεί να οδηγήσει σε αβίαστη απώλεια βάρους.

Επιπλέον, η κατανάλωση αρκετής πρωτεΐνης κατά τη διάρκεια της ημέρας διασφαλίζει ότι διατηρείς τη μεταβολικά ενεργή μάζα σου ακόμη και όταν τρως με έλλειμμα θερμίδων. Πλούσιες πηγές πρωτεΐνης είναι τα όσπρια, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το κρέας, τα αυγά και τα άπαχα θαλασσινά.

Υγιεινά λιπαρά

Η κατανάλωση υγιεινών λιπαρών μπορεί να αυξήσει τον κορεσμό, γεγονός που μετριάζει τον κίνδυνο μελλοντικής αύξησης βάρους. Κάνει επίσης την απώλεια βάρους ευκολότερη επειδή δεν θα μπεις εύκολα στον πειρασμό να φας υπερβολικά. Δοκίμασε να εντάξεις λιπαρά τρόφιμα στο πιάτο σου, όπως τόνο, σολομό, αμύγδαλα, ελαιόλαδο και πλήρες γάλα.

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να κάνεις συνειδητή προσπάθεια να περιορίσεις την κατανάλωση ανθυγιεινών λιπαρών. Μην καταναλώνεις επεξεργασμένα τρόφιμα που περιλαμβάνουν τρανς λιπαρά.

Υγιεινά ροφήματα

Μια άλλη απλή αλλαγή που μπορείς να κάνεις για να κάψεις το λίπος της κοιλιάς είναι να κάνεις πιο υγιεινές επιλογές ροφημάτων. Οπότε καλό θα ήταν να αποφύγεις εντελώς τα αναψυκτικά.. Θα πρέπει επίσης να σταματήσεις να πίνεις επεξεργασμένους, συσκευασμένους χυμούς φρούτων.

Εάν δεν μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου χωρίς ένα ποτήρι χυμό πορτοκαλιού, φτιάξε σπιτικό χυμό. Περιόρισε επίσης την κατανάλωση αλκοόλ. Ένα σφηνάκι περιέχει 96 θερμίδες. 

Ξύδι

Στην προσπάθεια να χάσεις βάρος, το λευκό ξύδι ή το μηλόξυδο, βοηθούν σημαντικά. Μελέτη διαπίστωσε ότι αρκούν 15 έως 30 ml (μία έως δύο κουταλιές της σούπας) ξύδι καθημερινά για να μειώσεις το σωματικό βάρος, το λίπος στην κοιλιά και την περίμετρο της μέσης σε διάστημα τριών μηνών.

Σύμφωνα με άλλη έρευνα, η προσθήκη ξυδιού στη διατροφή μειώνει την ημερήσια θερμιδική πρόσληψη κατά 275 θερμίδες. Λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχουν 3.500 θερμίδες σε ένα κιλό λίπους, μπορείς να χάσεις πάνω από μισό κιλό λίπους την εβδομάδα με αυτή την απλή αλλαγή. Για να αυξήσεις το μεταβολισμό και τον κορεσμό, δοκίμασε να προσθέσεις λευκό ξύδι σε δροσιστικές σαλάτες.

Καλή ενυδάτωση

Καλοί οι σπιτικοί χυμοί, καλό το πλήρες γάλα, αλλά δεν είναι τα μόνα ροφήματα που μπορείς να πίνεις. Το πράσινο τσάι και ο καφές έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες, αντιοξειδωτικά και άλλα μικροθρεπτικά συστατικά που είναι καλά για την υγεία σου. Εάν δεν έχεις ευαισθησία στην καφεΐνη, συνέχισε να πίνεις καφέ με μέτρο πάντα.

Το νερό βέβαια είναι η ιδανική επιλογή για να κρατάς τον οργανισμό σου συνεχώς ενυδατωμένο.

Συχνά, μπερδεύουμε τη δίψα μας με την πείνα. Ως εκ τούτου, τρώμε ενστικτωδώς τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο για να βοηθήσουμε το σώμα μας να διατηρήσει το λίγο νερό που του έχει απομείνει. Αλλά το σώμα μας δεν χρειάζεται πραγματικά τις θερμίδες για καύσιμο, οπότε παίρνουμε βάρος. Το νερό ενισχύει τον μεταβολισμό, δεν μπερδεύει τα σήματα πείνας και δεν έχει θερμίδες.

Συμπλήρωμα Διατροφής

Ιδανικό είναι το συμπλήρωμα διατροφής Flat Belly της Power Health σε αναβράζοντα δισκία με γεύση μήλο και με γλυκαντικό από το φυτό στέβια. Περιέχει ως δραστικά συστατικά:

Προβιοτικά: ζωντανοί μικροοργανισμοί που ζουν αρμονικά στο έντερο, στη μορφή των γαλακτικών βακτηρίων Lactospore® Lactobacillus sporogenes

Πρεβιοτικά: διαλυτές φυτικές ίνες, όπως η ινουλίνη ένας φυσικός πολυσακχαρίτης με προέλευση από το ραδίκι, που αποτελούν την «τροφή» των προβιοτικών

Μηλόξυδο: δημιουργείται από τη ζύμωση των σακχάρων χυμού μήλου και περιέχει διάφορα θρεπτικά συστατικά

Σχετικά προϊόντα